De hipste mannenmode

mannenmode

New year, new me! Mode voor mannen wordt steeds meer gezien als belangrijk. Mannen willen er goed uitzien en doen hier dan ook veel moeite voor. Het jaar is net begonnen dus als je nog goede voornemens hebt om vaker moeite te doen om er leuker uit te zien, is dit het moment. In dit artikel geef ik de laatste mannenmode trend en ben je dus up to date van al het lifestyle nieuws.

mannenmode

Hoe feller hoe beter

Sinds de winter zijn de neon kleuren helemaal hip, en deze trend zet zich ook door in 2019. Het is dus helemaal hip om kledingstukken te drinken van een neon kleur. Denk bijvoorbeeld aan fel oranje, geel of groen.

De broeken

Deze trend hebben we ook al gezien in 2018 maar zet zich, ook voor mannen, door in 2019. De trend waar ik het over heb is namelijk de jaren ’80 en ’90 stijl. We hebben hierbij dan vaak over de wijde pijpen broeken en de te grote broeken. Je kan dus makkelijk de kleding van je ouders weer uit de kast trekken, want dit is weer helemaal hip.

Lekker sportief

Ook komt de sportieve look weer helemaal terug. Het dragen van een joggingbroek is dus niet armoedig maar juist super hip. Deze kledingstijl is ook terug te vinden in alle grote winkels.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*