Echt leuke aparte nieuwe oorbellen gevonden

Ik ben niet iemand die met de standaard mode trends meegaat. Of die bij fast fashion ketens zoals de H en M daar winkelt. Nee mij niet gezien. Ik wil me altijd onderscheiden van de massa. Aan de andere kant, heb ik ook weer niet heel veel te besteden op mode gebied. Dus dat is nogal een uitdaging. Natuurlijk als je duizenden Euro’s per maand kan uitgeven per jaar of zoals de celebs per maand of per dag dan is het makkelijk om echte unieke designer handgemaakte kledingstukken en accessoires te verkrijgen maar die luxe heb ik niet.

Wie niet rijk is zal slim moeten zijn in onze hedendaagse consumptie maatschappij. En ik ben vrij pienter. Enfin, na wekenlang research op het internet vond ik een leuke webwinkel, nog niet zo bekend bij de grote massa met de naam Ikbensieraden. Ze komen overigens uit Woerden maar het is puur een webwinkel geen fysieke winkel.

Enfin, ik bekeek hun assortiment sieraden en mijn oog viel direct op: oorbellen veer, ikbensieraden.nl. Echt leuke aparte oorbellen die je nergens anders gaat vinden. Dit is precies mijn gading. Ik heb gelijk een stuk of 5 setjes besteld. Voor de prijzen hoefde ik het ook niet te laten de oorbellen zijn al te kopen voor onder een tientje. Enfin hier, alle oorbellen online, ikbensieraden.nl. Zoals je kan zien hebben ze bijvoorbeeld ook vergulde oorbellen, zilveren oorbellen en Ibiza oorbellen. Uit die categorieën heb ik ook wat leuke oorbellen geshopt.

Na een dag had ik alle oorbellen die ik besteld had al in huis. Stuk voor stuk vind ik het leuke oorbellen. Er is gratis retour bij ikbensieraden.nl overigens goed om dat ook even te vermelden maar dat heb ik bij mijn eerste bestelling niet nodig. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop en ik kan weer een tijdje vooruit hiermee.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*