Kwaliteit en Stone Island horen bij elkaar

Kwaliteit en Stone Island horen bij elkaar

Waarom lopen sportieve en stijlvolle mannen graag in Stone Island kleren? Dat doen ze niet vanwege de klassieke materialen. Maar wel door de toepassing van moderne technologie. Dit topmerk combineert namelijk nieuwe vormen van materiaalgebruik met eigentijdse ontwerpen. Dat zie je terug in hun collectie.

Een mooie en functionele jas

Functionaliteit is bij Stone Island kleding een belangrijke waarde die ze uitdragen. Dat heeft alles te maken met de ontstaansgeschiedenis van dit merk. De eerste collectie bestond namelijk uit jassen geïnspireerd op militair gebruik. Het logo stamt uit dezelfde tijd en staat voor een zekere betrouwbaarheid. Iedere jas is sindsdien in de basis van goede kwaliteit en vooral functioneel. Dat zie je terug in de ruime toepassing van zakken, handige ritsen en (verborgen) capuchon.

Een warme trui laat je niet in de steek

Hoe fijn de jassen buiten ook zijn, binnen volstaat een goede trui. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Het maakt verschil of je een sweater koopt met een V-hals of ronde kraag. Stone Island biedt daarom allerlei stijlen aan. Zo zijn hun koltruien al jaren niet meer weg te denken. Door een moderne mix van materialen maken ze er een stijlvol en kwalitatief geheel van. Tijdens warmere perioden laten we alle truien in de kast hangen en dragen we wat luchtigere mode.

Met een polo kom je goed voor de dag

Een Stone Island polo oogt vlot en modieus. Het zal je echter verbazen hoeveel verschil er nog tussen de varianten zit. Natuurlijk heb je polo’s met korte en lange mouwen. Maar het gaat verder dan dat. Zo zijn er ontwerpen met streepjes in de kraag. En soms zien we een contrasterend logo. De gebruikte kleuren zijn bovendien net een tintje anders dan bij veel andere merken. Privé en op werk maak je er daarom een uitstekende indruk mee.

Daarmee bewijzen ze dat sportiviteit en uitstraling wel degelijk samen kunnen gaan. Geen toeval dus dat mannen Stone Island steeds vaker weten te vinden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*