Maaltijdrepen en andere koolhydraatarme voedingswaren

Zoals jullie misschien weten volg ik al weer een paar maanden het zogenaamde eiwitdieet. Specifiek een dieet met maaltijdvervangers. Dat houdt eigenlijk in dat je een maaltijd per dag vervangt door een shake. Die shake zit vol met voedingsstoffen, en het is een gezonde shake. Niet denken aan een milkshake van de fast food wereld, zo een shake is het niet. Het is een shake die louter bestaat uit groente fruit en superfoods en zo samengesteld dat hoog in eiwit, laag in carbs en dus ideaal voor mijn dieet. Het merk shakes dat ik tot me neem is overigens Be-Slank, uit meerdere onderzoeken komt deze als beste uit de test.

Enfin, ik zat laatst rond te neuzen op de website van Be-Slank en ik zie dat ze naast de shakes ook repen en andere voedingswaren aanbieden. Vooral die repen wilde ik wel eens proberen: be-slank.nl, maaltijdrepen. Ideaal voor wanneer op werk. Op werk hebben we niet echt gezonde voeding voor handen om nog maar te zwijgen over de trein stations waar ik voor bij kom. Dus zo een aantal repen bij me hebben als backup om op te vallen wanneer er een hongerbui komt is bepaald geen overbodige luxe!

Wat ik ook een beetje mis sinds ik dit eiwitdieet volg zijn wraps en pannekoeken. Tot mijn genoegen bestaan hier ook speciale koolhydraatarme versies van, hier: koolhydraatarme producten, be-slank.nl. Ook muesli handig voor in de ochtend heb ik erbij besteld.

Enfin ik heb alles nu in huis. De repen zijn niet te versmaden kan ik jullie op het hart drukken. De pannenkoeken zijn niet te onderscheiden van normale pannenkoeken, dus dat is zeer positief, dan kan ik gewoon met een gerust hart zonder zorgen dat ik mijn dieet belemmer pannenkoeken tot me nemen toch wel een van mijn favoriete dingen om te eten als echte Hollander zijnde. Zeker een succesverhaal dit en voor herhaling vatbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*