Marc Inbane, wat is het?

Tanning Spray

Marc Inbane is bekend geworden dankzij hun unieke ‘Natural Tanning Spray’. De Natural Tanning Spray is een zelfbruinende spray, die de huid een zonnig gebruinde kleur geeft en makkelijk in gebruik is. Marc Inbane staat erom bekend dat ze op beurzen vaak een grote stand hebben, waar je als bezoeker in de stoel mag komen zitten voor een ‘make-over’. Je krijgt een handdoekje over de schouders en je gezicht wordt gesprayed met de Natural Tanning Spray. Met de kabuki kwast verdelen ze het product egaal en wanneer je na die leuke dag shoppen thuis komt en in de spiegel kijkt, ben je verbaasd over het gezonde kleurtje. Dat product moet jij hebben!

Maar hoe werkt tanning spray nou eigenlijk?

De Marc Inbane Natural Tanning Spray dankt zijn bruinende werking aan de ingrediënten DHA (dihydroxyacetone) en de cosmetische bronzer. DHA is een ketose-suikermolecuul dat reageert met bepaalde eiwitten in de bovenste lagen van de huid, waar zich droge, dode huidcellen bevinden. Door deze reactie ontstaat binnen 3 à 4 uur een bruine kleur op de huid. Omdat alleen de bovenste, dode huidcellen worden gekleurd, verdwijnt de zonnige bruine tint wanneer die huidcellen door het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid afschilferen (dag of 5). De cosmetische bronzer geeft een direct bruine kleur af tijdens het aanbrengen en deze dient als ‘guide’ kleur. Hij laat precies zien welk gedeelte je wel al hebt ingesmeerd en welk gedeelte nog niet. Ook geeft het direct een bruine kleur, zodat je gelijk met je blote benen naar buiten kunt! Omdat het product niet doordringt in de diepere huidlagen, is het niet schadelijk voor de huid en is het risico op allergische reacties amper aanwezig. Daarnaast is het veilig bruin worden, want de huid wordt niet beschadigd door UV-stralen. De Natural Tanning Spray is geschikt voor alle huidtypes en voor het hele lichaam. Dankzij voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E pamper je ook je huid en voelt ze babyzacht aan.

Uitbreiden van het assortiment

De naam MARC INBANE is een combinatie van de voornamen Ingo, Bart en Nele (inbane). Deze drie vrienden zaten op Amsterdam Schiphol te wachten op hun vlucht. Tijdens het wachten observeerden zij voorbijgangers en al snel viel hun het verschil in uitstraling en houding van de vertrekkende en de terugkerende reizigers op. Terugkerende reizigers zagen er stralend en gebruind uit, wat een positieve invloed op hun houding had. Daardoor ontstond het idee voor de Natural Tanning Spray, om iedereen op elk gewenst moment een zongebruinde kleur te bieden, op een veilige en gezonde wijze. Op 21 april 2012 werd MARC INBANE gelanceerd. Het assortiment hebben ze inmiddels uitgebreid met diverse aanvullende producten op de Natural Tanning Spray. Zo hebben ze een ultrazachte handschoen, die als applicator wordt gebruikt in combinatie met de Natural Tanning Spray. Je kunt er egaal je lichaam mee insmeren. Voor het gezicht ontworpen ze de Kabuki Brush, waarmee je makkelijker de fijne contouren van het gezicht kunt volgen. Om het gezicht dagelijks bij te houden met een gezonde bruine gloed, werd de Perle de Soleil Tanning Drops ontworpen. Een vloeistof met DHA, die je door de dagcrème kunt mengen, zodat je huidverzorging combineert met een kleurtje.

Ook in huidverzorging lanceerde ze wat producten. Zo hebben zij nu twee crèmes in het assortiment, waar je de Tanning Drops in kunt mengen. Eén van de twee crèmes heeft ook een foundation er in verwerkt, voor het egaliseren van de huidskleur. Als voorbereiding op de Natural Tanning Spray hebben ze de Black Exfoliator Scrub gemaakt. Deze exfolieërt op milde wijze de huid, zodat deze zacht en egaal is voor het aanbrengen van de zelfbruiner.

Om een totaalpakketje aan te kunnen bieden ontwierpen ze diverse giftsets met voordeelprijzen en als kers op de taart nog een aantal luxueuze geurkaarsen met ca. 50 branduren en heerlijke geuren. Zo kun je een heus pampermoment maken van je self-tan-routine of fantastisch cadeau geven aan een ander!

Bestel nu twee Marc Inbane Natural Tanning Spray en krijg er een rugzak t.w.v. €49,95 GRATIS bij!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*