Al gehoord over de Fynch Hatton hemden?

Mannen zijn tegenwoordig gelukkig steeds mode bewuster. Was het enkele decennia nog zo dat veel mannen het uitzoeken van hun kleding aan hun vrouw overlieten, tegenwoordig maakt de moderne man zijn eigen keuzes. De overhemden van Fynch Hatton zijn daar een goed voorbeeld van.

Fynch Hatton hemden zijn afkomstig uit Afrika en gemaakt van de allerbeste katoen die daar te krijgen is. Fynch Hatton werd in 1984 op de markt gebracht door Roger Brandts. Deze bijzondere man had een zeer grote voorliefde voor Afrika. De cultuur, het klimaat, de mensen, het sprak hem enorm aan. Niet gek is dus dat de ontwerpen van Fynch Hatton hier nadrukkelijk op gebaseerd zijn.

Fynch Hatton, mooie overhemden van topkwaliteit


Fynch Hatton maakt overhemden van topkwaliteit en dat wordt door steeds meer mannen gewaardeerd. De overhemden zijn verkrijgbaar in twee modellen, namelijk regular fit en modern fit. De regular fit is geschikt voor mannen die wat voller zijn. Slanke mannen kiezen voor het getailleerde model modern fit, dat mooi aansluit bij een gespierd lichaam. Omdat de overhemden van Fynch Hatton verkrijgbaar zijn in zowel effen kleuren als mooie moderne prints, is er voor iedere man een geschikt overhemd te koop. Volg moeiteloos de laatste modetrends met deze stijlvolle overhemden. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de overhemden zijn gezien hun kwaliteit zeer aangenaam geprijsd.


Fynch Hatton kopen met korting?

Wanneer je extra voordelig in het bezit wilt komen van een Fynch Hatton overhemd, dan is de sale het meest geschikte moment om je slag te slaan. De toch al aantrekkelijk  geprijsde kleding van dit topmerk is dan nog voordeliger verkrijgbaar. Twee keer per jaar wordt de collectie vernieuwd en worden de restanten van de oude collectie tegen scherpe prijzen aangeboden. Veel van de overhemden van Fynch Hatton zijn basic en kun je dus altijd dragen, ongeacht de mode. Het maakt dan niet uit of je een overhemd draagt uit de collectie van vorig jaar, hip zijn ze altijd!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*