De lange man op chique: Mouwlengte-7 met dubbele manchet

De lange man op chique: Mouwlengte-7 met dubbele manchet

Worstel jij als bovengemiddeld lange man ook altijd zo met het vinden van een geschikte outfit voor formele gelegenheden? Zijn de mouwen nét tekort of glipt het overhemd steeds maar weer uit je pantalon? Tijdens chique gelegenheden wil je dat je outfit perfect past en dus wil je dit soort dingen vermijden. Bij ons vind je nu de oplossing. Wij weten dat een passende outfit je zelfvertrouwen een enorme boost kan geven. Niet alleen zijn we gespecialiseerd in overhemden voor de lange man, ook hebben we nog eens een ruim assortiment overhemden met mouwlengte-7 met dubbele manchet.

Mouwlengte7

Luxesymbool sinds jaar en dag

Al vroeger waren ze zich ervan bewust dat een luxe uitstraling je een streepje voor geeft. In de begintijd waren manchetten losse onderdelen en bedoeld om het overhemd schoon te houden. Later werden ze vastgemaakt aan het kledingstuk en werd het een manier om je te onderscheiden. Brandschone, witte manchetten werden een statussymbool. Tegenwoordig heeft de term ‘status’ plaats gemaakt voor ‘stijl’. Deze manchetten hebben extra lengte en vouw je om. De uiteinden worden tegen elkaar aan gelegd. Lees op Dresscode hoe je je chique look helemaal af kunt maken met manchetknopen.

Mouwlengte-7 met dubbele manchet: ook casual te dragen

Maar overhemden met een dubbele manchet hoef je tegenwoordig niet alleen voor de werkvoer of chique gelegenheden te bewaren. Je ziet ze namelijk ook steeds vaker tijdens casual gelegenheden. Voor een wat nonchalantere look kun je ze ook prima combineren met een spijkerbroek of een eenvoudige pantalon. Een overhemd van mouwlengte-7 met dubbele manchet trek je ook met een gerust hart aan als je een middagje met je vrienden op het terras doorbrengt. Of tijdens dat ene familiefeestje. Met zo een casual chique uitstraling sla je de plank nooit mis.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*