De leukste schoenentrends van het moment

De leukste schoenentrends van het moment en die zijn er wel degelijk! Er zijn weer tal van verschillende schoenentrends op de markt en de een is nog leuker dan de ander. Of ook nog meer bijzonder dan de ander. Dan vooral dat laatste. Want er is één trend die eraan komt, die niemand zag aankomen. Een oude bekende maakt namelijk weer zijn terugkeer. Eerst helemaal verdwenen uit het straatbeeld, maar naar verwachting deze zomer weer helemaal hip. Natuurlijk zijn er ook trends die dit jaar weer terugkomen net als ieder ander jaar. Zonder verder gedoe hierbij de laatste trends van dit moment voor deze zomer.

Sneakers zijn hip

Eigenlijk net als ieder jaar zijn sneakers ook dit jaar helemaal hip. Leuke sneakers met trendy kleuren die net even anders zijn. Of gekke patroontjes die de sneakers echt uniek maken. Beide mogen deze zomer en kunnen zul je veel tegenkomen in het straatbeeld. Een van de redenen dat sneakers elke zomer hip zijn, komt doordat ze ademen en vooral lekker zitten. In de zomer beweeg je vaak net iets meer dan in de winter. Dat lekker zitten brengt ons bij de volgende trend.

Comfortschoenen

Naast sneakers zijn er nog veel meer schoenen die lekker zitten. Dit soort schoenen worden ook wel comfortschoenen genoemd. Het onderscheidende aan deze schoenen is dat ze een breedtemaat hebben. Voor veel mensen nog onbekend, maar zeer belangrijk wanneer je wilt dat je schoen echt lekker zit. Een breedtemaat zorgt er namelijk voor dat je schoenen ook in de breedte goed aansluiten op je voet. Zo heb je niet alleen een passende schoen in de lengte, maar ook in de breedte. Dat lijkt misschien vreemd dat je daar nog nooit van hebt gehoord, maar dat komt omdat het voor de grote merken te duur is om dit soort schoenen te maken. Kleinere Nederlandse merken kiezen daarom juist voor deze goed passende schoenen. Denk hierbij aan Durea of Xsensible.

Crocs

Deze wilde ik je niet onthouden. Crocs komen weer terug. Of je dat nu verschrikkelijk vindt of helemaal geweldig. Het is niet anders. Crocs gaan ons straatbeeld weer vullen en dat hebben we grotendeels te danken aan een aantal influencers die voor Crocs aan de slag zijn gegaan. Het merk is nu bezig aan zijn opmars. Meedoen met de mode? Bestel je Crocs dan maar snel want ze vliegen straks de deur uit.

Fijne zomer

Verder wens ik je natuurlijk een hele fijne zomer en hoop ik dat je een leuke nieuwe hippe schoen kunt vinden voor deze zomer.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*