Panty Irritaties en Panty Innovaties

Panty

Een avondje uit. Leuk! Je lekker optutten en mooi aangekleed voor de dag komen of liever gezegd de avond. Voor velen van ons hoort daar toch die mooie rok of jurk bij. Alleen wel een nadeel: je panty…. Wie herkent een van de volgende panty irritaties niet:

 • Knelt bij de taille waardoor een lelijke bobbel zichtbaar is,
 • Je panty zakt af,
 • Hij kriebelt,
 • Het teengedeelte is zichtbaar en ik wil een open schoen aan,
 • Er zit zo een ladder in.

“Waarom bestaat er nu niet een panty die…..” Wat velen niet weten, is dat die panty inmiddels wel bestaat!

Panty Innovaties

Er is de laatste jaren veel veranderd op panty gebied. Er zijn allerlei innovaties doorgevoerd en nog steeds proberen producenten hun panty’s steeds beter te maken om zo tegemoet te komen aan de wensen van de panty dragers. Enkele voorbeelden:

 • Anti-ladder panty. Door de wijze waarop deze nylonkousen gemaakt zijn, leidt een gaatje niet meteen tot een ladder. Het is dus een panty met ladder-stop.
 • Panty met een comfort tailleband. Een bredere tailleband die wel aansluit, maar niet afknelt. Of juist panty’s met een onzichtbaar versterkt teengedeelte en platte naden, vooral handig bij een meer open schoen.
 • Nylonkousen met lycra. Door de lycra of elasthaan sluiten de kousen mooi aan om het been.
 • Panty’s gemaakt met 3D-technologie wat resulteert in heerlijk zachte panty’s die aangenaam zijn om te dragen. Er zijn zelfs panty’s met Aloë Vera erin verwerkt.
 • Zomerpanty’s die extra dun zijn, zodat je niet ziet dat je een panty draagt, maar wel zorgen voor mooie egale benen onder je jurk. De zomerpanty is ook als teenloze panty
 • Steunpanty: een panty met extra ondersteuning aan het been door het drukverloop in de panty. Een aanrader voor vrouwen die lang moeten zitten of staan.

En zo zijn er nog wel meer innovaties te noemen. Maar naast die innovaties zijn er ook een aantal dingen waar je zelf op kunt letten bij het kopen van een panty.

Panty Tips

 • Juiste maat panty volgens maattabel! Voor een goed zittende panty is de juiste maat heel belangrijk. In de volksmond zijn panty’s bij bepaalde merken altijd te klein of juist te groot. Ook hier hebben producenten inmiddels wat aan gedaan. Raadpleeg daarom altijd de maattabel.
 • Denk aan je persoonlijke voorkeur. Dit speelt een grote rol. Sommige dames dragen een broekje over hun panty. Je zou in dat geval ook kunnen kiezen voor een panty met een verstevigd broekje in plaats van een panty met doorlopen been. Het broekje shapt niet, maar zit wel iets strakker waardoor je minder het idee hebt dat je nylonkousen afzakken. Ook hierbij kun je letten op een panty met een comfort tailleband.
 • Let op het materiaal. Nylonkousen met lycra of elasthaan zitten beter om je been. En wat ook gebleken is uit verschillende Pantytests: een goedkopere panty kriebelt meer en pluist ook nog eens sneller na een wasbeurt. Een panty van een bekend merk ziet er vaak na 20 wasbeurten nog prima uit.

Kortom, er zijn inmiddels genoeg Panty Innovaties en Panty Tips bekend om de Panty Irritaties weg te nemen en het dragen van een panty comfortabel te maken. Aangezien een mooie panty je outfit een hele andere look kan geven doordat het een blikvanger is of juist zorgt voor de finishing touch, is het zeker de moeite waard om eens iets nieuws uit te proberen. Er zijn inmiddels genoeg lekker zittende panty’s verkrijgbaar!

Panty Innovaties: https://www.pantyspecialist.nl/Specials

Panty Tips: https://www.pantyspecialist.nl/adviezen-en-tips

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*