DIY: French Manicure

De sierlijke French manicure is terug! Net als bij de trend van de make-uploze look, valt het ook bij de nagels niet te missen. Nogmaals het bewijs dat minder veel meer kan zijn! Dus speciaal voor jou hebben we een supereenvoudige DIY in zeven eenvoudige stappen. Met een beetje oefening en geduld kun je op elk moment de perfecte French manicure voor elkaar krijgen voor slechts een fractie van de kosten.

Een schoon begin

Zorg ervoor dat je nagels schoon zijn en het geen eerdere nagellak resten bevat. Maak voor de zekerheid het nageloppervlak schoon met nagellakremover. 

Week de nagelriemen

Voor een echte salon afwerking, bereid je je nagels goed voor door ze een paar minuten in een kom met warm water te dompelen. Gebruik een nagelriemverwijderaar en duw de nagelriemen voorzichtig terug. Gebruik het andere uiteinde om vuil onder de nagels te verwijderen.

Preppen

Voordat je je eerste laag nagellak aanbrengt, polijst je de bovenkant van je nagels met een vierkante vijl om ze glad te maken en bereid je ze voor op de nagellak. Deze maakt ze glanzend en zorgt ervoor dat de nagellak beter zal blijven zitten. 

Breng de basis aan

Breng eerst de basislak aan en laat deze enkele minuten drogen. Kies hiervoor de tint die bij het beste bij je huidskleur past. Nadat je de basiskleur hebt aangebracht, laat je deze volledig drogen. Tip van een expert: Als je een prominente basiskleur wilt, breng dan een tweede laag aan. Essie nagellak is hiervoor een goede optie. 

De tips

Gebruik de witte lak om de toppen van je nagels te lakken. Moeite met het aanbrengen hiervan? Dan kun je ook nagelstickers gebruiken om het gedeelte af te plakken waar de nagellak niet naartoe mag verplaatsen. Gebruik indien nodig een tweede laag. 

Verzegel de manicure

Breng een toplaag nagellak aan. Laat deze een paar minuten drogen. Voila! Je hebt de perfecte French Manicure!

Benieuwd naar ons volgende artikel over de clearblue zwangerschapstest? Houdt dan deze blog in de gaten. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*