Jezelf verwennen met luxe fashion of een spa dag mag wel eens

Het hoort er soms bij, jezelf verwennen. En daar heb je alle recht op. Want soms heb je het ook gewoon echt verdiend en ben je er ook gewoon aan toe. Het kan om allerlei redenen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een prestatie die je gehaald hebt, zoals het halen van jouw diploma, een bepaalde promotie maken, een nieuwe baan of juist omdat je zelf vindt dat je het verdiend hebt. Nou groot gelijk, verwen jezelf! Soms moet je dat ook gewoon doen. Jezelf een cadeautje geven is helemaal niet erg.

Jezelf verwennen met mooie kleren geeft een goed gevoel!

Wanneer je jezelf een cadeautje geeft, dan mag je je best wel eens uitsloven. Want je geeft jezelf niet altijd zomaar een cadeautje toch? Soms moet daar wel iets speciaals achter zitten. Want wanneer je normaal iets van bijvoorbeeld kleren koopt, dan is het niet altijd iets duurs waar je goed voor moet sparen. Maar eens in de zoveel tijd, dan mag je je best wel eens uitsloven en iets duurs voor jezelf kopen zoals van bijvoorbeeld Balr. En dan moet je ook gewoon iedereen lekker laten praten, jij mag trots op jezelf zijn en jezelf een wat duurder cadeautje geven. En het hoeft niet perse van Balr te zijn, het kan van elk ander merk zijn. Zolang jij het maar super blij van wordt en het graag wilt hebben.

Een dagje naar de spa gaan om volledig tot rust te komen.

Ook dit kan erg lekker zijn, een dag jezelf laten verwennen. Denk aan heerlijke massages, een modderpad, een wrapping en vooral de rust die op dat moment om je heen hangt. Heerlijk is dat toch? Soms heb je dat ook echt nodig en ben je toe aan wat rust en niet aan allerlei mensen om je heen die super veel van je verwachten. Maar gewoon een dag nergens aan denken en heerlijk gemasseerd worden. Of gewoon in een bubbelbad zitten tot je helemaal rimpelig bent door het water. Dat kan natuurlijk ook fijn zijn natuurlijk. Maar je hebt het helemaal zelf in de hand en dat is natuurlijk ook wel ergens heel fijn.

Dus wanneer jij vindt dat je iets verdiend hebt, geef het jezelf. Je werkt er hard voor en dan zal je het ook zeker verdiend hebben. Reden genoeg om dan iets leuks te gaan doen of jezelf iets moois cadeau te geven.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*