Gezonde salade met kipfilet

Deze gezonde salade met kipfilet kun je gemakkelijk zelf maken. Eitjes koken, kipfilet bakken en de groentes snijden. Dat is letterlijk alles wat je maar hoeft te doen. Je kunt er eventueel nog wat gebakken aardappels bij serveren.

Ingrediënten

1 krop ijsbergsla
2 rode paprika’s
1 komkommer
3 eieren
2 stukken kipfilet
1 wortel

Bereiding

Als allereerste kook je de 3 eieren in een steelpan met water. Kook de eieren 8 a 10 minuten, afhankelijk van hoe jij ze het lekkerste vindt.

Pak nu een pan voor de kipfilet, doe er wat boter of olie in en bak de kipfilet gaar. Gebruik niet te veel olie of boter en zorg dat de pan goed warm is voordat je de kipfilet erin doet. Dit zal de malsheid van het stuk vlees ten goede komen.

Ondertussen of als het bakken klaar is kun je de groentes gaan snijden. De komkommer snij je over de lengte doormidden, vervolgens snij je van de twee helften plakjes.

De paprika’s kun je ontdoen van de zaden, snij de paprika in blokjes. De wortel snij je hetzelfde als de komkommer. De krop sla ontdoe je van het kontje, daarna snij de sla in repen. Deze repen kun je weer in kleiner stukken snijden.

Mocht je het anders willen snijden dan kan dat natuurlijk altijd. Zo simpel was het dus om deze gezonde salade met kipfilet te maken. Eet smakelijk en geniet van deze heerlijke gezonde salade met kipfilet.

Tip

Erg lekker bij deze salade zijn gebakken aardappelen of gewoon lekker frietjes.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*