Koffie catering op locatie, ook gewenst op jouw evenement?

Een team van goed geroutineerde en stijlvolle barista’s. Heerlijke koffie, thee, smoothies of zoetigheden om op locatie te serveren. Blikvangers zoals een elektrische Tutuk, een Citroën 2CV, een koffiefiets of mobiele espressobar waaruit de duurzame koffie en bijbehorende producten geserveerd worden. Wat wil jij nog meer op jouw evenement? Als het gaat om koffie dan is deze duurzame koffie catering op locatie het allerbeste wat je kunt wensen.

Stijlvolle barista’s die klaar staan om jou te helpen op je evenement

Organiseer jij een evenement, een beurs, congres of een festival? Heb jij daarbij gedacht aan koffie catering op locatie? Stijlvolle barista’s zorgen niet alleen voor een heerlijke kop koffie. Ze zijn feilloos op elkaar ingespeeld en goed opgeleid. De barista’s werken netjes en toch super snel. Ze staan vriendelijk je gasten te woord, kunnen alles vertellen over de producten die ze uitserveren en zijn bovenal betrokken bij het evenement. Een echte aanwinst bij de organisatie dus!

Geen standaard koffiebar maar echte blikvangers

Koffie op locatie kan op vele manieren plaatsvinden, maar hoe leuk is het om de koffie te serveren vanuit echte blikvangers. Denk aan een Tuktuk, Piaggio, Citroën 2CV, een koffiefiets of mobiele espressobar. Hiermee kun je jouw gasten een mooie ontvangstplek aanbieden.

Bij een bijzondere koffiebeleving hoort bijzondere koffie

Een heerlijke, eerlijke kop koffie smaakt zoveel beter dan een standaard bakkie. Een betere wereld begint bij jezelf, zelfs als je geniet van koffie. Koffie catering op locatie werkt continu aan het verbeteren van de koffiewereld door duurzaam en betrokken te werken zonder concessies te doen aan prijs en kwaliteit. De disposables zijn 100% composteerbaar en het gebruik van plastic wordt zoveel mogelijk vermeden. De koffiebonen voor de koffie worden ingekocht via This Side Up, een organisatie die staat voor de mensenrechten en de natuur van de producerende koffielanden. De bonen komen voor 70% uit Colombia en 30% uit Rwanda.

Hoe kan koffie catering op locatie nog meer betekenen

De eigen samengestelde mélange van 100% Arabica fairtrade bonen en mooie fairtrade biologische theeën spreken de smaakpapillen van je gasten gegarandeerd aan. Daarbij worden heerlijke versgebakken biologische gâteaux, pâtisseries en macarons aangeboden. Het is ook mogelijk om het koffie assortiment aan te vullen met verschillende soorten smoothies. En dan natuurlijk gezonde en verse smoothies met zo min mogelijk extra toegevoegde suikers. Wil je meer dan zoetigheid bij de koffie, dan is het bij koffie catering op locatie ook mogelijk om een heerlijk ontbijt of een luxe lunch te regelen of zelfs een aanvullende afsluitende borrel. Als extra reclamestunt is het mogelijk om uw logo te printen op de koffies!

Kortom, koffie op locatie staat voor service, kwaliteit, duurzaamheid en snelheid

Besluit je gebruik te maken van een koffie catering op locatie, dan staat een warm onthaal op je gasten te wachten. Een heerlijk geniet momentje is de volgende stap. Gezelligheid met een brede lag sluit het bezoek aan de speciale koffiebar af. Je hoeft niet bang te zijn dat het te druk wordt bij de koffiebars want met een volle bezetting worden er zo’n 350 koffies per uur uitgeserveerd. Alle koffies hebben een uitmuntend hoog kwaliteitsniveau.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*