Koop voordelig een Friese vlag met mooi pompeblêden

Ben je van plan om een officiële Friese vlag te kopen? Dan wil je uiteraard weten waar je deze kunt kopen. Deze kun je eenvoudig online kopen bij een webshop. Weet je hoe een officiële vlag van Friesland eruit ziet? De vlag van Friesland ziet er als volgt uit; vier banen in een kobaltblauwe kleur en drie diagonale witte banen, waar in totaal zeven rode pompeblêden staan. Pompeblêden zijn bladen van de waterlelie.

Friese vlag kopen

Ben je op zoek naar een officiële vlag Friesland? Dan wil je natuurlijk een vlag van uitstekende kwaliteit. Je kunt Friese vlaggen kopen in verschillende maten. De polyester vlaggendoeken, hebben een afwerking met kopdekking en een keurig afgewerkte stiknaad. Een Friese vlag van hoogwaardige kwaliteit, is uv-straling bestendig. Daarnaast zijn ze kleurecht. Je kunt ze op 30-40 graden wassen (fijn was).

Vlag Friesland kopen

Een Friese vlag kopen doe je tegenwoordig handig online. Je krijgt een duidelijk overzicht over prijzen en bezorgkosten van een vlag van Friesland. Een Friese vlag kun je snel een eenvoudig online bestellen, eventueel samen met wimpel en mast.

Mastklare Friese vlaggen kopen

Gebruiksklare hoogwaardige Friese vlaggen, die je direct in je mast kunt hangen, zijn erg handig. Deze kunnen snel geleverd worden, zodat je binnen no time kunt genieten van een wapperende vlag van Friesland hoog in je mast. Kies tijdens je bestelling de wenselijke maat voor je vlag. Je kunt er een vlaggenstok of mast bij bestellen. Neem je tijd om online vlaggen van Friesland te zoeken van topkwaliteit. Je kunt online contact opnemen met leveranciers voor eventuele vragen. Vind de juiste vlag van Friesland die bij je mast past. Laat je vooraf goed informeren over de levertijd en bezorgkosten.

Alle maten Friese vlaggen te koop

Je kunt vlaggen van Friesland van tafelmodel tot grote Friese kwaliteitsvlaggen online bestellen. Je krijgt online goede service zoals gratis advies en een snelle levertijd. Veilig en gemakkelijk online Friese vlag kopen, is tegenwoordig goed te doen. Vraag vooraf een offerte aan. Maten waar de vlag van Friesland in geleverd kan worden, zijn onder anderen de volgende maten;

  • 40 x 60 cm
  • 70 x 100 cm
  • 100 x 150 cm
  • 150 x 225 cm
  • 200 x 300 cm

Je kunt uiteraard meerdere vlaggen (in verschillende maten) tegelijkertijd bestellen.

Wist je dit al over de vlag van Friesland?

Friesland is trots op zijn vlag. De vlag met zijn prachtige pompeblêden wordt met waardigheid in de mast gehesen. Wist je dat de vlag van Friesland

  • de officiële status in juli 1957 kreeg
  • het per Koningklijk Besluit op 11 februari 1958 officieel werd vastgesteld
  • wimpels hetzelfde patroon hebben

Kies een geschikte vlaggenmast voor de majestueuze vlag van Friesland. Je kunt kiezen uit verschillende materialen. De keuzes zijn; polyester, hout, aluminium en banier. Online een hoogwaardige vlag van Friesland kopen met mast, is zo gedaan. Scrol langs het ruime aanbod vlaggen bij online vlaggenwinkels, zo vind je officiële Fryske flaggen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*