Matzwart-bruine Lem Roger Vintage jethelm

Scooters en brommers zijn al sinds de jaren 60 en 70 erg populair in Nederland. Nog steeds neemt het aantal scooters op de weg toe en er zijn dan ook een hoop praktische voordelen die het gebruik van de scooter nog interessanter maken. De scooter heeft niet alleen een functionele werking, maar is ook een onderdeel van diverse subculturen binnen de samenleving. Zo waren groepen jongeren bijvoorbeeld vroeger helemaal verzot op Kreidlers en Zundapps en zo zien we op dit moment dat de retro modellen, zoals de Vespa’s ongekend populair zijn. Wanneer je een retro model scooter rijdt is de uitstraling zeer belangrijk en het is dan ook zaak om hier een passende helm bij te dragen. Scooteronderdelenshop.com helpt jou om de ideale helm te vinden. Zo vind je hier bijvoorbeeld deze fantastische matzwart en bruin gekleurde Roger Vintage helm van het merk Lem.

Meer helmen kan men bezichtigen op deze website.

Comfortabele helm die van alle gemakken is voorzien

Zoals de meeste nieuwe helmen van Lem is ook deze helm voorzien van alle gemakken die de helm comfortabel en veilig maken. De Roger Vintage is voorzien van een zachte en prettig aanvoelende binnenvoering die deels uitneembaar is. Deze voering draagt bij aan het comfort en de stabiliteit waarmee de helm op het hoofd blijft zitten. De uitneembare delen maken het makkelijk om de helm aan de binnenkant schoon te maken. Het vizier zorgt ervoor dat je geen last hebt van wind of regen in de ogen en je altijd goed zicht op de weg blijft houden. Met de in lengte verstelbare sluiting, zorg je ervoor dat de helm altijd stevig op je hoofd blijft zitten ongeacht de snelheid waarmee je rijdt of bewegingen die je maakt.

Meer dan 50 modellen zijn te bewonderen op deze webpagina.

Ideale vintage helm met prachtige retro uitstraling en design

Om ervoor te zorgen dat de helm goed bij jouw retro scooter past heeft Lem ontzettend haar best gedaan. De matzwarte schaal van deze helm zorgt voor een stijlvolle aanblik die prachtig samengaat met de vintage bruine afwerkingen op de helm. Er lopen bruine leren randen langs de contour van de helm. Deze bruine kleur komt ook weer terug in de oorflappen waaraan de sluiting van de helm vastzit. Het design en de vorm van de jethelm past over het algemeen al goed bij de vintage model scooters, maar wordt nog verder versterkt met het kleurgebruik en de afwerking van deze prachthelm.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*