Op zoek naar de perfecte zomeroutfit

zomeroutfit

Met zomerse temperaturen is het wel zo lekker om kleding te dragen die niet alleen zomers voelt, maar er ook zo uitziet. Toch is het niet voor iedereen even makkelijk om de perfecte zomeroutfit uit te zoeken. Met name voor de dames zijn er veel verschillende keuzes. In deze blog: de perfecte zomeroutfit voor jonge vrouwen!

1. Een jurk
Er zijn maar weinig outfits die zo goed bij de zomer passen als een jurkje. Zodra de eerste bloemetjes in bloei staan zie je de jurkjes alweer uit de kasten komen. Het mooie van een jurk is dat deze er in verschillende modellen en uitvoeringen zijn. Is het nog een beetje fris buiten? Dan kan je een lange jurk met lange mouwen aan. Is het echter hoog zomer? Dan kan je een lekker ventilerende korte, mouwloze jurk aandoen. Zo lucht alles lekker door in het hete weer als jij met vriendinnen op het terras zit. Alhoewel een jurk niet snel uit de mode gaat, is het ook wel leuk om zo nu en dan een nieuwe jurk te kopen. Tegenwoordig zijn er legio boetiekjes waar je allerlei unieke vintage jurken kunt kopen. Liever lui dan moe? Dan kan je altijd nog via internet op zoek naar een nieuwe jurk.

2. Een pantsuit
Het pantsuit zie je de laatste jaren steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld terugkomen. Dit staat natuurlijk helemaal in lijn met de gelijkheid waar vrouwen al jaren voor aan het vechten staan. Het mooie van een pantsuit is niet alleen dat het een krachtige uitstraling heeft, maar ook dat je deze voor bijna iedere gelegenheid uit de kast kunt trekken. Een formele bijeenkomst? Dan kan je prima een, formeel gekleurde, pantsuit aan. Ga je een dagje naar een festival? Hier komt die kleurrijke pantsuit hartstikke van pas!

3. Een rok met t-shirt
De rok is een eeuwenoud kledingstuk wat maar niet uit de mode raakt. Daar waar de rok van origine een wat stoffige uitstraling heeft (met name gelovige vrouwen moesten een rok dragen vroeger), is dat nu wel anders. De rokjes kunnen tegenwoordig niet kort en kleurrijk genoeg. Het is dan ook niet gek dat dit kledingstuk met name populair is onder de wat jongere vrouwen. Bovendien kun je een rok ook makkelijk combineren met andere kledingstukken zoals een designer t-shirt. Zo kun je oneindig blijven mixen en matchen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*