Tips en tricks stylen van kousen mannen

 

Hoeveel mensen ken jij die geen sokken dragen? Ja ze bestaan wel maar het is een vreemd volk. Iedereen draagt sokken. Ik schat zo ongeveer 98% van de Nederlandse populatie draagt iedere dag sokken. Natuurlijk ben je aan het strand ofzo, dan doe je je sokken uit. Ik bedoel niet constant sokken dragend. Maar thuis of op werk dragen we allemaal sokken. Sowieso ook om te voorkomen dat stinkschoenen ontstaan. Er zijn ook hygiënische redenen te noemen. En natuurlijk vanwege de Nederlandse kou, is het fijn om sokken te dragen met name in de winter.

Qua esthetiek, zijn heren kousen vrij makkelijk. Match de sokken qua kleur met je outfit. Kies altijd voor effen sokken. Kies voor hoogwaardige kwaliteit zodat de sokken lang meegaan en vanwege het draagcomfort, het maakt weldegelijk uit welk materiaal de sokken van gemaakt zijn natuurlijk. Liefst heb je sokken met een percentage merino wol want dat voelt heerlijk aan zonder te kriebelen zoals normaal wol, daarbij werkt het klimaat regulerend in de zin dat wanneer het koud buiten is de sokken je opwarmen en vice versa wanneer het 30+ graden buiten is zorgt de merino juist voor koele gevoel. Sokken die hieraan voldoen kan men hier aanschaffen: HemdVoorHem.nl, Sokken Voor Heren. Ik zou aanbevelen om sokken te nemen van het merk Falke. Dat is echt een klasbak onder de herensokken.

Kniekousen zien we steeds vaker bij de mannen. Dat zijn dus in principe sokken die helemaal tot de knie komen, vergelijkbaar met de kousen die voetballers dragen. Maar mogen ook buiten het voetbalveld gedragen worden. Natuurlijk wel effen en geen voetbal kousen van Real Madrid o.i.d. dat is alleen voor op de voetbal training. Kniekousen niet iedereen zal ervan houden, maar voor een deel van de mannen, toegegeven een klein deel van de Nederlandse bevolking, die zijn er weg van. Kopen kan hier: HemdVoorHem.nl, Knie Kousen voor Heren. Deze winkel raden we met name aan vanwege het grote assortiment kwalitatieve kousen producten maar ook de goede voorwaarden zoals gratis verzending en retour.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*