Zo zie je er perfect uit op jouw trouwdag

Je hebt er waarschijnlijk altijd al naar uitgekeken, maar nu is het dan toch echt zover, jouw toekomstig echtgenoot/ echtgenote heeft je ten huwelijk gevraagd. En zonder enige twijfel je ja gezegd. Je kon het wel van de daken schreeuwen zo blij dat je was. Maar nu is de realiteit daar. Tijd om de bruiloft te plannen. Naast het prikken van een datum en het regelen van de gastenlijst en locatie. Zijn er nog een aantal andere belangrijke onderdelen waar we het in het artikel over gaan hebben.

De jurk

Het uitkiezen van de jurk is een van de spannendste en mooiste momenten voorafgaand aan de bruiloft. Want wat wil je nou? Een korte trouwjurk is prettig bij warm weer terwijl een lange jurk juist prettig is bij koud weer. Toch is het helemaal aan jou. Houd de volgende punten in gedachte:

  1. Jij moet de jurk aan, dus doe waar jij je goed bij voelt! Ga bijvoorbeeld eens een uurtje zitten brainstormen, schrijf de onderdelen die een jurk wel en absoluut niet moet bevatten. Zo kom je al een heel eind.
  2. Door de brainstorm sessie heb je dus een duidelijk beeld gekregen, dan is het daarna de tijd om naar een bruidswinkel te gaan om jurken te passen. Het personeel kan jou deskundig advies geven zodat je er prachtig bijloopt op jouw bruiloft.

Verzorging

Op een van de meest belangrijke dagen van je leven wil je er natuurlijk perfect uitzien. Bedenk dus naast de jurk ook hoe je jouw haar wilt hebben. Liever los, opgestoken of iets daartussen in. Ook hiervoor kun je naar een professional gaan. Denk eveneens goed over de make-up en de nailart na.

Kijk op The Beautiful Bride Shop voor meer inspiratie!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*