4 to do’s in Chicago!

Niet veel mensen denken aan Chicago, de ‘Windy City’, wanneer ze een stedentrip naar Amerika plannen. Volkomen onterecht vinden wij, want deze stad heeft ontzettend veel te bieden. We zetten vier leuke activiteiten voor je op een rij.

1. Bezoek een sportwedstrijd
Ook als je niet van sport houdt, is het bezoeken van een wedstrijd in Chicago een ervaring om niet te vergeten. De sfeer in een stadion is nergens mee te vergelijken. En deze stad heeft nogal wat beroemde sportteams, zoals de Chicago Cubs en Chicago White Sox (honkbal), Chicago Bulls (basketbal) en Chicago Bears (American Football). Vooral de Chicago Bulls zijn legendarisch dankzij voormalig sterspeler Michael Jordan. Ga je naar Chicago? Bestel dan online alvast je Chicago Bulls tickets.

2. De 95e verdieping van het John Hancock Center
De Willis Tower is het hoogste gebouw van Chicago, maar vanaf het 344 meter hoge John Hancock Center heb je het mooiste uitzicht over de stad. Op de 94e verdieping vind je het officiële uitkijkpunt en op de 95e verdieping de Signature Room. Hier geniet je voor de prijs van slechts een drankje van het prachtige uitzicht.

3. Selfie bij The Bean
In het bekende Millennium Park staat het kunstwerk Cloud Gate, vanwege zijn vorm ook wel liefkozend The Bean genoemd. Dankzij het spiegelende oppervlak zet je niet alleen jezelf, maar ook meteen de skyline van Chicago op de foto. Nog een tip: in de zomer vinden in dit park ook iedere week gratis toegankelijke concerten plaats.

4. Chicago vanaf het water
Vanaf het water zie je letterlijk en figuurlijk een hele andere kant van de stad. Maak bijvoorbeeld een rondvaart die in het teken staat van architectuur. Heb je liever wat meer actie? Dan kun je ook mee met een speedboot over de Chicago River en Lake Michigan. De romantische zielen onder ons kiezen natuurlijk voor een avondcruise.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*